Stans Groep

Direct contact


BEL 06-55736137 (Jan)
06-54725731 (Laurens)
E-mail info@stansgroep.nl
Adres Bovenhof 5, 4175 AS Haaften
FacebookLinkedin

Vakantietips 2018

De vakanties breken weer aan in Nederland, het is overal prachtig weer en als het een beetje gaat re, , Lees meer >

We hebben het voor elkaar

We hebben het voor elkaar.... Op 18 juni 2016 besloot ik om aan te bellen. Door het programma van G, , Lees meer >

Gehaast zijn maar toch tijd zat hebben

Gehaast zijn en toch tijd zat hebben. Volgens Mark Twain zijn er twee dagen erg belangrijk in je le, , Lees meer >


Stans Groep > Over Stans Groep > Annemarie van Weerden

Annemarie van Weerden


Studeerde Communicatie aan de HEAO in Eindhoven gevolgd door een Mastersopleiding European Public Relations in Plymouth (UK). Werkte meerdere jaren als PR Coordinator bij een offshore bedrijf, als Branding Specialist bij een Deens container overslagbedrijf en als New Media Advisor bij een grote bank voor zij zich besloot toe te leggen op interim advieswerk. 

Als Interim Adviseur is zij een specialist op het gebied van interne en externe communicatie, arbeidsmarktcommunicatie, evenementen en nieuwe media. Haar opdrachten variëren van het schrijven van strategische communicatieplannen tot de uitvoering daarvan. Tevens heeft zij meerdere jaren ervaring als leidinggevende en ervaring met processen op het gebied van cultuurverandering. 

Selfstarting en verantwoordelijkheid dragen vindt Annemarie een vanzelfsprekendheid. Het opbouwen en handhaven van professioneel respect voor zowel een communicatie-afdeling als voor haarzelf is een van haar belangrijkste motivatoren. Ze heeft een no-nonsense aanpak, is gestructureerd en heeft oog voor detail. Verder is zij gewend om in politiek moeilijkere organisaties te werken waardoor zij snel en diplomatiek haar weg weet te vinden. 


Life Orientations Diça Design