Stans Groep

Direct contact


BEL 06-55736137 (Jan)
06-54725731 (Laurens)
E-mail info@stansgroep.nl
Adres Bovenhof 5, 4175 AS Haaften
FacebookLinkedin

Vakantietips 2018

De vakanties breken weer aan in Nederland, het is overal prachtig weer en als het een beetje gaat re, , Lees meer >

We hebben het voor elkaar

We hebben het voor elkaar.... Op 18 juni 2016 besloot ik om aan te bellen. Door het programma van G, , Lees meer >

Gehaast zijn maar toch tijd zat hebben

Gehaast zijn en toch tijd zat hebben. Volgens Mark Twain zijn er twee dagen erg belangrijk in je le, , Lees meer >


Stans Groep > Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op alle bezoekers en gebruikers van de Stans Groep website.

Auteursrecht

De inhoud van deze website is beschermd door het auteursrecht. Alle eigendomsrechten met betrekking tot pagina's, inhoud en rangschikking berusten bij Stans Groep. Het is de gebruiker van de website niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming vooraf om de inhoud van de site te wijzigen, te kopieren, te distribueren, te verzenden, af te beelden, te publiceren, te verkopen, in licentie te geven of daarvan afgeleid werk te genereren of te gebruiken voor enig ander doel dan waarvoor deze website is bedoeld, namelijk het verstrekken van informatie over Stans Groep.
 

Aansprakelijkheid

Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze website de uiterste zorg is nagestreefd, sluit Stans Groep iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze website beschikbaar is. Aan de informatie die op deze website getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Informatie op de website kan door Stans Groep gewijzigd worden zonder aankondiging of verplichting.

Stans Groep draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites die gelinkt zijn aan deze website. Een link naar een andere site is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker en betekent niet dat Stans Groep de website en de producten of diensten die daarop worden beschreven, onderschrijft en/of goedkeurt. Stans Groep behoudt zich het recht voor om iedere link of een desbetreffend programma op enig moment te beeindigen.
 

Beschikbaarheid

Stans Groep is niet verantwoordelijk voor schade opgelopen door het ontbreken van haar internetdiensten.
 

Privacy

Informatie over bezoeken aan deze website wordt slechts gebruikt ter verbetering van deze website. Het beleid van Stans Groep inzake het omgaan met uw privacy voldoet aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. 

Bovenstaande is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van links met de Stans Groep website zijn verbonden.
 

Verwijderen persoonsgegevens

Als u uw gegevens wilt laten verwijderen, stuurt u dan een e-mail met daarin uw verzoek naar: info@stansgroep.nl

 


Life Orientations Diça Design