Stans Groep

Direct contact


BEL 06-55736137 (Jan)
06-54725731 (Laurens)
E-mail info@stansgroep.nl
Adres Bovenhof 5, 4175 AS Haaften
FacebookLinkedin

Vakantietips 2018

De vakanties breken weer aan in Nederland, het is overal prachtig weer en als het een beetje gaat re, , Lees meer >

We hebben het voor elkaar

We hebben het voor elkaar.... Op 18 juni 2016 besloot ik om aan te bellen. Door het programma van G, , Lees meer >

Gehaast zijn maar toch tijd zat hebben

Gehaast zijn en toch tijd zat hebben. Volgens Mark Twain zijn er twee dagen erg belangrijk in je le, , Lees meer >


Stans Groep > DIversiteit

DIversiteit

 

Onder diversiteit verstaan wij alle aspecten waarop mensen van elkaar verschillen. Deze diversiteit op de Nederlandse arbeidsmarkt groeit. Dit komt onder andere tot uiting in zichtbare veranderingen, zoals een toename van vrouwen op de arbeidsmarkt, vergrijzing en mensen met andere culturele achtergronden. De toename in diversiteit uit zich ook in meer uiteenlopende wensen en behoeften van mensen, onder andere in hun werksituatie.

Door hier rekening mee te houden kunt u als werkgever een voorsprong opbouwen op uw concurrenten. U maakt optimaal gebruik van de beschikbare arbeidskrachten en van het complete aanbod van kennis en ervaring.  Dit leidt tot meer balans in uw personeelsbestand en daarmee tot zorgvuldigere besluiten.  Bovendien kunt u op deze wijze beter inspelen op de diversiteit in de samenleving en onder uw klanten en uw afnemers.
 

Interim Specialisten Diversiteit

Goed management van diversiteit levert u dus winst op. Om de vruchten te plukken van diversiteit moet u echter eerst een aantal inspanningen plegen.  Met name het tot stand brengen van een divers samengesteld personeelsbestand vraagt een inspanning maar ook het effectief samenwerken gaat niet altijd vanzelf.  Het is dus zaak om een gericht beleid te voeren en de diversiteit goed te managen. Onze specialisten helpen u graag verder.

 

 

 


"Een meer divers personeelsbestand zal de cultuur en de resultaten van uw organisatie positief veranderen."
Life Orientations Diça Design