Stans Groep

Direct contact


BEL 06-55736137 (Jan)
06-54725731 (Laurens)
E-mail info@stansgroep.nl
Adres Bovenhof 5, 4175 AS Haaften
FacebookLinkedin

Vakantietips 2018

De vakanties breken weer aan in Nederland, het is overal prachtig weer en als het een beetje gaat re, , Lees meer >

We hebben het voor elkaar

We hebben het voor elkaar.... Op 18 juni 2016 besloot ik om aan te bellen. Door het programma van G, , Lees meer >

Gehaast zijn maar toch tijd zat hebben

Gehaast zijn en toch tijd zat hebben. Volgens Mark Twain zijn er twee dagen erg belangrijk in je le, , Lees meer >


Stans Groep > Nieuws

Nieuws


Vakantietips 2018

15-07-2018

Vakantietips 2018

De vakanties breken weer aan in Nederland, het is overal prachtig weer en als het een beetje gaat regenen, zitten we helemaal goed. Koffers inpakken, boeken mee en heerlijk de tijd nemen om te genieten.

We wensen iedereen een fijne vakantie toe & geven 5 tips mee om lekker over na te denken, want vakantie is ook de tijd voor reflectie (een andere tijd is er vaak niet voor).

 

Tip 1.

Iedereen maakt fouten, grote of kleine, dat hoort er bij. Toch is het handig om te ontdekken welke fout je meer dan 3x hebt gemaakt in de afgelopen tijd. Meestal geeft die herhaling een patroon aan, dat je kunt doorbreken. Of juist niet, maar maak er dan een grote kracht van en pieker er niet meer over.

Tip 2.

Diep in je buik, rechts onder je navel, zit je Intuïtie. Een ingebouwde beschermengel, die helaas geen mensentaal spreekt, ze communiceert via je gevoelens naar je emoties: irritatie, onzekerheid en (als je erg koppig bent) neerslachtigheid. Haar stevigste ingreep om je aan te sporen tot een besluit of een actie, is een burn-out want dan moet je wel ingrijpen. Sta eens stil bij 3 grote dingen in je leven als werk, relaties en verplichtingen. wanneer je ergens intussen doodmoe van bent, dan is het volgens je Intuïtie tijd voor beslissingen en acties.

Tip 3.

Vakantie: Wees bewuster! Beleef het, voel diep! Ervaar alles! Vind er niks van! Maak plezier! Heb lief! Heb het voor elkaar!

Tip 4.

En als het niks wordt, houd het kort. Wanneer je tijdens de vakantie in situaties komt of met mensen zit, die je niet bevallen: dan is er een mooie gelegenheid om eens met een acute ingreep te oefenen. Blijf wel aardig en begripvol, maar beëindig de toestand direct. Het zal je leren om het na de vakantie makkelijker te doen in het wild en in het dagelijkse leven. 

Tip 5.

Wanneer je vakantie begint, moet je een heel jaar van spanningen, deadlines en verantwoordelijkheden loslaten. Dat geeft veranderingen in je routine en daar heeft je Ego een hekel aan. Die zal dus om het minste en geringste van streek kunnen raken, in de auto om een verkeerde afslag, op het vliegveld om de verkeerde rij, in het restaurant om het verkeerde eten. Genoeg goede redenen om de wereldvrede om zeep te helpen. Besluit deze vakantie om alles, werkelijk alles, met een grote glimlach tegemoet te treden.

Geniet van de vakantietijd, van elkaar en keer veilig en opgeladen terug!Overige nieuwsberichten

We hebben het voor elkaar
Gehaast zijn maar toch tijd zat hebben
Agile
Hakuna Matata
Blind zelfvertrouwen
Acte de Présence
Dikke ik en het kleine ego
Jong geleerd, oud gedaan
Lessen van een PC!
Volgende >   Laatste >>


Life Orientations Diça Design